Rólunk

Kedves Partnerünk!

Ezúton szeretnénk tájékoztatni, hogy a Future Forum Danubia 2020 konferenciát a tervezettől eltérő formában tartjuk meg. Sajnálatos módon a koronavírus-járvány a tengerentúlon és néhány európai országban nem a várt ütemben csillapodott. A rendezvényünkre az Egyesült Államokból, Kanadából, az Egyesült Királyságból és a világ más országából vártunk volna előadókat, azonban az előadók utazási lehetőségei még 2020. júliusában sem tisztázottak. A legtöbb országban – a várakozásaink ellenére – továbbra is limitált a légi forgalom és kötelező a ki- és beutazók számára a karantén. Ráadásul számos nemzetközi vállalatnál a cég globális politikája szerint a vezetők és a munkatársak továbbra sem vehetnek részt céges rendezvényeken, nem képviselhetik személyesen a vállalatukat. 

A fentiek alapján arra az elhatározásra jutottunk, hogy az erre az évre tervezett Future Forum Danubia konferenciát más formában rendezzük meg. Mindvégig fontos volt számunkra, hogy az ország és a régió trendjeit, a következő évtized vízióit közösen és személyesen beszéljük meg, hogy teret adjunk az elmélyült gondolkodásra és az eszmecserére. Ezt egy online szervezett esemény sajnos nem képes pótolni. Így arra a döntésre kényszerültünk, hogy a konferenciát az eredeti koncepció szerint csak jövőre indítjuk útjára. A már regisztrált résztvevőinknek köszönjük bizalmukat, még ezen a héten visszautaljuk számukra a részvételi díjat.

 

Szeretnénk arról is tájékoztatni, hogy 2020 őszére a konferencia tematikáját követve több kisebb eseményt szervezünk, megtartva a Future Forum Danubia eredeti eszmeiségét: a jövőorientáltságot, a neves külföldi sztárelőadók részvételét és a zártkörűséget. Ezen események részleteiről később értesítjük Önt is. 

Köszönjük megértését és kellemes nyarat kívánunk! 

A szervezők nevében: 


Dr. Kozák Ákos