Helyszín

La Contessa Kastélyhotel, Szilvásvárad

 

A konferencia három tematikus napján számos kísérőprogrammal készülünk. Az előadások közötti kávé- és ebédszünetek, vacsorák, továbbá az azokat követő esti programok kiváló lehetőséget nyújtanak a szakmán belüli ismerkedésre, kötetlenebb beszélgetésekre, kikapcsolódásra kollégái és partnerei körében. Mindezt illusztris környezetben tehetik meg, a La Contessa Kastélyhotelben.

A hotel Szilvásváradon található, Egertől 25 km-re. A Kastélyhotel, mely a Pallavicini őrgrófi család egykori birtoka, a rég letűnt idők eleganciáját és nyugalmát kínálja. A Bükk lábánál, a közel 7 hektáros ősparkban fekvő, több száz éves múltra visszatekintő neobarokk kastély 2009 óta megújulva, ugyanakkor régi pompáját megőrizve köszönti Vendégeit.

lacontessa_kastely.jpg

 

A kastélyhotel számos motívumában megemlékezik a régmúlt idők grófi családjairól, akik hajdanán a falai között élték mindennapjaikat. A szálloda nevének eredete is egy szájhagyományon alapszik, amely szerint a szilvási kastélyt őrgróf Pallavicini Alfonz Károly jegyajándékként vásárolta kedvesének, Wenckheim Máriának. Így lett a kastély mai neve "A grófnő", azaz olaszul La Contessa.

A szobákban elegáns olasz bútorok és nemes anyagú függönyök garantálják a hamisítatlan kastélyélményt. Valamennyi szoba színes LCD televízióval, közel 50 csatornával, laptop méretű széffel, telefonnal, internetelérhetőséggel, egyénileg szabályozható fali hűtéssel-fűtéssel felszerelt.

A fürdőszobákban zuhanyzó, hajszárító, kozmetikai tükör, fürdőköntös szolgálja kedves vendégeink kényelmét. A szálloda valamennyi szobája és kiszolgáló helyisége nemdohányzó. Mindkét épület lifttel felszerelt, melyek segítségével minden szint kényelmesen megközelíthető. 

A recepció a kastélyépületben található.

 

lacontessa_standard_szoba.jpg

 

A La Contessa Kastélyhotel a Vendégek igényeinek és elvárásainak megfelelően folyamatosan bővül, ennek köszönhetően 2010-ben megnyitotta kapuit a Szalajka Rendezvényközpont, ahol a konferenciát tartjuk, 2012-ben pedig az Udvarház épülete is megnyílt. A kényelmet és a biztonságot segítik a szálloda parkjában, az épületek mellett kialakított zárt parkolók. 24 órás recepció, központi széf, lift, szobaszerviz, tárgyalótermek, kert, teraszok, sportolási és szórakozási lehetőségek teszik még kellemesebbé az itt-tartózkodást.

 

lacontess_udvarhaz_standard_szoba.jpg

 

Egyéb információk

A szálloda weboldala: https://lacontessa.hu/ 

A szálloda megközelítése: 

3348 Szilvásvárad, Park utca 6.

GPS: 48° 6'19.32"N 20°23'32.36"E

Térkép itt:

Képernyőfotó 2020-03-19 - 17.16.06.png

 

Google Maps (https://goo.gl/maps/THB9hqUU84rZiSzW9)